Nya krögare

Vi hälsar Mirre Abel och Pernilla Grevius varmt välkomna som nya krögare på Rättviks Golfklubb till säsongen 2019. Vi hoppas ni ska få en givande resa med mycket gäster och aktiviteter.

– Vi ser verkligen fram emot ett spännande första år här på Rättviks golf klubb. Vår vision är att tillsammans med våra gäster skapa en en given mötesplats, en oas där man träffas, äter gott och umgås. Tanken är att alla skall känna sig välkomna till oss oavsett om man kommer förbi på en golffika eller avnjuter lite Rättviksglass, fyller på energiförrådet innan en golfrunda eller vill ha en helkväll i goda vänners lag.

Vi kommer bland annat erbjuda härligt nybakade frukost/lunch smörgåsar, fikabröd och Rättviksglass så klart. Till lunch serverar vi vällagad husmanskost, Á la carte och naturligtvis vegetariskt alternativ.

Restaurangen är även öppen på kvällarna så ni är välkomna in på middag och härligt barhäng. Det kommer även dyka upp temakvällar allt eftersom. Vi erbjuder även catering för både företag och privatpersoner. Vi skräddarsyr efter önskemål och behov. Det är bara att kontakta oss.

Vilka är då vi?
Mirre Abel: Kock och hovmästare sedan många år, har tidigare drivit restaurang i Stockholm och arbetat på många av Rättviks och Dalarnas härliga restauranger.

Pernilla Grevius: Nybliven krögare men har arbetat inom serviceyrket större delen av arbetslivet, driven entreprenör med erfarenhet av catering och företags event.

Menyer, aktiviteter och annan information kommer att finnas tillgängligt på vår hemsida och facebook vika är under uppbyggnad, så håll ögonen öppna. Har ni frågor och funderingar redan nu kan ni kontakta oss via e-post: restaurangen@rattviksgk.se.

1:a Maj öppnar vi!      Vi ses då!        Hjärtligt välkomna!

Pernilla och Mirre med personal

Skicka gärna ett meddelande så återkommer vi så snart vi kan.

Inte läsbart? Byt text captcha txt