Vilken härlig sista spelmånad vi har!

In 55+

Då vi under årets sista spelmånad har haft och förhoppningsvis får kanonväder för golf, så blir deltagarna så här glada av att kunna spela fortfarande.
Vi har under månadens första två veckor varit cirka 15 deltagare varje speldag och hoppas givetvis på minst lika många de sista speldagarna.
Vi samlas nu med hänsyn till eventuell frost senast kl 10.30 för att spela ut ca 11.00.
Banan stänger tyvärr för säsongen den 31 oktober.
De hugade anmäler sig senast den 20/10 på Min Golf till vinterns Studiotour, eller till årets 55+ årsmöte, som genomförs torsdagen den 3/12 kl 17.00.
Platsen för detta möte meddelas (med hänsyn till antalet deltagare) per mejl i mitten av november.
Jag vill passa på att speciellt tacka Hans Bloom för alla härliga ”matchreferat” under säsongen, som kontinuerligt fyller på vår fina pressklipp-pärm.
Alla dessa hemside-blänkare gör vår verksamhet ännu mer levande och vi får en hel del cred från icke-medlemmar om dessa – jättekul och TACK Hans.
Ha nu en fin höst, var rädda om Er och väl mött på banan eller på Årsmötet!
Uffe

Bilden: Några av nöjda deltagare i “spontangolfen” torsdag 15 oktober. Fr v stående Uffe Haak, Göran Waldermark, Lars Landstedt, Arne Ohlson och Åke Mårs. Knästående fr v Christer Friberg, Mats Friberg, Johnny Eriksson och Eva Hindriks.