Vi välkomnar en ny kollega till Golfklubben

In Okategoriserade

Rättviks golfklubb hälsar Felix Sjöblom välkommen som ny kollega i receptionen. Han har tidigare sommarjobbat på golfklubben vilket gör att en del av er kommer att känna igen honom. Felix är 30 år gammal och är uppvuxen i Rättvik. Golf har varit en stor del av uppväxten och han brinner verkligen för sporten. Senaste 5 åren har han jobbat på Dormy Golf i Örebro som huvudansvarig för customfittings vilket betyder att man skräddarsyr golfklubbor. Detta gör att han är väldigt van vid personlig service.

Varför flyttade Felix tillbaka till Rättvik? Han berättar att det helt enkelt handlade om hemlängtan och stadslivet lockade honom inte längre.

Felix är ansvarig för receptionen men kommer även jobba med sälj och kommunikation.