Vi passar på att presentera vår nya ordförande för Rättviks Golfklubb – Anneli Kjellemar Wärme

In Okategoriserade

Hej golfvänner!

Som nytillträdd ordförande för Rättviks GK så vill jag, innan jag presenterar mig, börja med att tacka Styrelsen, valberedning och andra inblandade för det fina förtroendet. Att få bära ordförandeskapet i klubbens hjärta, Styrelsen, är en stor ära men också ett ansvar som jag tar på stort allvar.

Jag heter Anneli Kjellemar Wärme. Jag kommer ursprungligen från Hammarö i Värmland men bosatte mig för knappt ett år sedan i Östbjörka utanför Rättvik. Jag är 58 år och arbetar sedan drygt 30 år tillbaka i skolans värld som lärare och numera som skolledare. Jag har en utlandstjänst som jag håller på att avsluta och beräknar att vara tillbaka hemma i Rättvik i slutet på mars. Då ska jag betala mitt första fullvärdiga medlemskap i Rättviks GK och samtidigt tillträda ordförandeposten. Raskt marscherat!

Min golfbakgrund är lång. Jag började spela golf i 10 års ålder och allt sedan dess har golfen varit en stor del av mitt liv. Med golfen följer ett föreningsliv. Jag har 12 års erfarenhet som ledamot i två olika klubbar. Den senaste klubben var Hammarö GK där jag har lagt flest år av mitt styrelsearbete. Jag har aldrig tidigare innehaft en ordförandepost, då jag valt att lägga ner den största delen av mitt ideella engagemang i klubbens kommittéarbeten. Under 10 års tid ansvarade jag för junior och ungdomsträning och de sista åren även för ordförandeskapet. Jag har erfarenhet från arbete i bankommitté, tävlingskommitté och damsektion.

Vi spelar alla golf utifrån olika anledningar och förutsättningar och för mig personligen har golfen skapat ovärderliga värden. Förutom det fantastiska spelet i sig, så har jag knutit en mängd sociala kontakter, fått spela på andra banor, gjort golfresor och sist men inte minst fått vara med i tävlingssammanhang. Men ett av de större värdena är nog ändå mitt ideella engagemang som jag, genom åren, har delat med andra klubbmedlemmar. För mig är det självklart att vara med och bidra´. Jag hoppas att du som medlem ska känna dig varmt välkommen att delta i klubbens ideella verksamheter. Tillsammans blir klubben det vi gör den till.
Som ny medlem i klubben och nytillträdd ordförande hoppas jag att ni ger mig lite tid att sätta mig in i klubbens historia, dess kultur/tradition, organisation och verksamhet. Men ytterst ser jag fram emot att få lära känna klubbens medlemmar.

Tillsammans med Styrelsen ska jag göra mitt bästa för att förvalta det som är bra och väl fungerande i Rättviks GK men även blicka framåt och utveckla klubben efter genomarbetade planer. Planer där vi i Styrelsen lyssnar in er medlemmar och bevakar era intressen.

Nu hoppas vi på en gynnsam vår för golfbanan så att vi snart får träffas och göra det vi alla tycker är så kul: – Spela golf!

Bästa hälsningar
Anneli Kjellemar Wärme