Vi har ny hemsida

In Okategoriserade

Välkommen till vår nya hemsida!

Rättviksgk.se har fått nytt utseende! Den fungerar lika bra i mobilen och läsplattan som på en vanlig dator.

Vi hoppas ni ska tycka om den lika mycket som vi gör och att du lätt ska hitta det du söker. För att ta dig vidare från startsidan, använd sökrutan mitt på sidan eller gå till meny längst upp till vänster. För att komma tillbaka till startsidan klickar du på klubbens logga.

Det fattas lite fräscha bilder till sidan men vi hoppas kunna få hjälp av Er medlemmar med fina bilder årets alla dagar, skicka dem till info@rattviksgk.se, tack.

”Medlemsidan med inloggning” under fliken ”klubben” har fått nytt lösenord, skicka ett mail till info@rattviksgk.se och ange namn och golf-ID så skickar vi dig lösenordet.

Saknar du något eller har synpunkter hör gärna av dig till oss på info@rattviksgk.se