Välspelad lagtävling i stekhet värme

In 55+

55+ gänget spelade tisdagens (13/7) poängbogey som en lagtävling, där varje 3-boll bildade ett lag. Spelformen var Bästboll där lagens två bästa resultat/hål räknades som lagresultat.
De fina förutsättningarna med värme och en bana i sin bästa kondition gav många mycket fina resultat.
Två lag spelade ihop 86 poäng och tredje lag 84!
Segrare på lägre spel-hcp blev laget med Mats Friberg, Arne Ohlson och Gert Fredriksson, före laget med Eva Hindriks, Tage Blixt och Lennart Lindqvist.
Första bollen ut med Hans Ollas, Mats Blom och Kent Andersson kom trea med god hjälp av Kents egna 41 poäng.
Ett hedersomnämnande också till lag Kenneth Sjöblom och Leif S Lundin, som på endast två spelare (p g a skada på Åke Rosengren) spelade ihop 73 poäng.
Det sköts också en hel del birdies av de 38 spelare som kom till start, där Eva, Elisabet Piehl och Nina Hedlund var de enda tjejerna.

Fullständig resultatlista sitter på vår anslagstavla.
Nu väntar några ”lugna” tävlingsveckor på hemmaplan, innan Idre Cup, Fjällcupen, Dalagolfen, 55+ Open och Rättviksveckan väntar under augusti och september. Det är kul med golf!!!
ULF HAAK

Bildtext:
Delar av dagens pall: från vänster Tage Blixt, Eva Hindriks, Arne Ohlson, Gert Fredriksson, Mats Friberg och Mats Blom.