Välkommen till Rättviks GK:s juniorverksamhet!

Rättviks GK vill hålla en bred ungdomsverksamhet där så många ungdomar som möjligt får lära sig spela golf och utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.

Ungdomarna ska ges möjlighet att pröva tävlingsspel och elitsatsning. Verksamheten ska också verka för att ungdomars golfintresse inte upphör i tonåren utan fortsätter som fritidsintresse även i vuxen ålder så att vi får behålla dem i klubbens verksamhet.

Träningen bedrivs i Rättviks Golfakademis regi.T

Teknikträning 2019

TräningsgruppDagTidÅlderSamling
KnattarMåndag17.00-18.00åk 1-3Puttinggreen
UtvecklingsgruppenMåndag18.00-19.30åk 4-6Puttinggreen
Elit-juniorTisdag18.00-19.30åk 7-9Puttinggren

Spelträning på banan 2019

TräningsgruppDagTidÅlderSamling
UtvecklingsgruppTorsdag18.00-20.30åk 4-6Puttinggreen
Elit-juniorTorsdag18.00-20.30åk 7-9Puttinggreen

Viktig information

• Träningarna pågår under veckorna 19-39, med uppehåll för Seriespel (v29), Siljan Open (v32) och Golfveckan (v36).
  • För att delta i den organiserade träningen kostar det 400 kr per säsong, vilket ska vara betald innan ordinarie träning börjar.
  • Medlemskap och träningsavgift betalas på kansliet/ bankgiro (488-2957)/ Swish (123 402 94 35). Observera att första året har du en lägre årsavgift, 400kr/säsong.
  • För nya spelare gäller: 400 kr årsavgift/medlemskap + 400 kr träningsavgift =800 kr
  • Vi tar ibland foto på våra träningar och lägger ut på webben. Om du inte vill vara med så ber vi dina föräldrar kontakta vår PRO.

Läger (Teen Cup Camp)

För utvecklingsgruppen (åk 4-6) och juniorgruppen (åk 7-9) ordnar klubben ett läger “Teen Cup Camp” 17-20 juni. Teknikträning och spel på banan, en speldag på annan klubb och klubbtävling Teen Cup som avslutning.

Ledare är klubbens egna elitspelare med vår PRO som stöd.

Tävlingar

Juniorpokalen
Juniorpokalen är en klubbtävling, vår instegstävling, för dig i utvecklingsgruppen(men även äldre) som vill prova att tävla för första gången. Man spelar 9 hål på banan. Pris till alla. Kostnad 20 kr/start (för fika).

Teen Cup. Läs mer här om Teen Cup.

Torsdag den 20 juni klubbkval Teen Cup, Rättviks GK. Möjlighet finns att kvala vidare till distrikt.

Juniorkampen En möjlighet för dig med hcp 54 eller lägre att prova på tävlingsspel på andra dalabanor. I Rättvik kommer deltävlingen vara den 2 juli., med start kl. 13.00.