Tillfällig banomläggning 25-28 augusti

In Okategoriserade

Bästa gäst & medlem!

Vi på Rättviks Golfklubb vill kontinuerligt utveckla vår golf & bana, för att erbjuda våra spelande besökare en optimal golfupplevelse. Ett led i detta arbete är bl a en Masterplan för hur vår bana kan förbättras & sätts upp.

Många tycker att vårt hål nr 8 är banans ”signaturhål”, som på flera sätt skulle passa som avslutningshål. Därför så testar vi nu under en långhelg 25-28/8 (när bl a vår 4-dagarstävling RäGK 55+ Open spelas), att lägga om banan genom att vi startar rundan på hål 9 (som då tillfälligt blir hål 1), spelar ordinarie hål 10-18 som nu tillfälliga hål 2-10, fikar på ett naturligt sätt vid restaurangen eller vid kiosken, & går sedan över vägen till ordinarie hål 1 som nu blir hål 11, & sedan spelar ordinarie hål 1-8 som nu tillfälliga hål 11-18.

Vi hoppas att alla spelare kan ha överseende med detta test & gärna delge kansliet eller klubben (ex via mejl) hur ni upplever denna bansträckning. Denna feedback är mycket viktig för oss. Givetvis så kommer score-korten (On-Tag) att skrivas ut med ordinarie hål 9 som starthål 1, o s v.

Lycka till på rundan & ha en fin dag! / Rättviks GK