Tävlingsverksamheten

In Okategoriserade

Rättviks Golfklubb ställer in all tävlingsverksamhet fram till och med den 30 juni 2020!

Med anledning av den uppkomna situationen kring Corona har vi efter moget övervägande bestämt oss för att ställa in all tävlingsverksamhet fram till och med den 30 juni.

Vi följer SGF:s skarpa rekommendation om att hjälpa till och ta ansvar för att motverka smittspridningen av COVID-19 viruset och följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd att skjuta upp all tävlingsverksamhet. Därmed ställs all organiserad tävlingsverksamhet in från idag, den 22 april 2020. Beslutet gäller till en början fram till den 30 juni 2020 men kan komma att förlängas om så behövs.

Vi på Rättviks Golfklubb fortsätter att noga följa utvecklingen genom att ta del av de råd, rekommendationer och beslut som ges av svenska myndigheter samt de riktlinjer som ges av Svenska Golfförbundet (SGF).

Naturligtvis hoppas vi att situationen snart förbättras och att vi då kan upphäva detta beslut och återuppta vår tävlingsverksamhet på våra anläggningar.

Vi hoppas att du som golfare, medlem och kund hos oss på Rättviks Golfklubb har respekt för detta och ställer dig bakom beslutet!