Tävlingsledarutbildning

In Okategoriserade

Då det behövs flera som på olika sätt kan hjälpa till vid tävlingar, så kommer jag att inbjuda till tävlingsledarutbildning. Utbildningen innebär inga förpliktelser att vara tävlingsledare utan det får visa sig vad Du vill och kan hjälpa till med när det gäller tävlingar.
För att få en stabil tävlingsverksamhet behöver flera kunna administrativt skapa och genomföra tävlingar, så att det inte står och faller med ett fåtal personer.

Utbildningens inriktning är att lära sig hur man genomför en klubbtävling. Hela vägen från att tävlingen läggs upp i GIT och fram till färdigt resultat. Inga speciella förkunskaper krävs, men lite datorvana skadar ju inte. Det mesta är ganska enkelt om man bara har en bra planering. Du kommer att upptäcka att det är riktigt roligt att lära sig detta och att därmed kunna hjälpa till med tävlingsverksamheten på klubben.
Har du en laptop är det bra om du kan ha den med dig.

Utbildningen blir söndag 5 december kl. 15.00 – 18.00
Plats: Rättviks Golfklubbs konferensrum

Anmälan senast 28 november till Benny Nyström 073-037 84 84 med sms
eller via mejl till nystrom.benny.je@telia.com