Siljan Open – klubbens flaggskepp

Det har återigen blivit dags för ett av RäGKs större arrangemang för året – Siljan Open med tillhörande Pro-Am. Siljan Open spelas den 8 – 9 augusti och Pro-Am den 7 augusti. Nu har ni som företag möjlighet att vara med på vår Pro- Am, många ser det som en lämplig och uppskattad kundaktivitet eller varför inte se det som en trevlig personalaktivitet.

Siljan Open betyder mycket för klubben, den är som en årlig examen för banarbetarna som klipper, trimmar och putsar på vår bana så att den ska vara i sin bästa skrud när tävlingen blir av. På så sätt höjs finishen på banan under en längre period, både före, under och efter tävlingen vilket gynnar oss alla. Siljan Open har även stor betydelse för våra elitspelare och även våra yngre spelare som ser upp till och lär av de allra duktigaste spelarna som spelar tävlingen.

För att ni som företag ska få ut det mesta av dagen, så har vi satt ihop ett antal olika erbjudanden. Vi vet av erfarenhet att ni alla har olika önskemål och vi hoppas vi kan uppfylla några åt er, se de olika erbjudanden nedan.

Stort sponsorpaket företag: 12 500 kr

– 2 lag x 3 spelare till Pro-Am
– reklamplats
– lunch
– 2-rätters middag
Alt. 4 000 kr/ person

Litet sponsorpaket företag. Fungerar även för privatpersoner: 5 000 kr per lag

– 3 spelare till Pro-Am
– lunch
– 2-rätters middag
Alt. 2 000 kr/person

Se det som en rolig och lärorik aktivitet, både för era anställda och för era kunder.
Kontakta Peter Berg, 070 295 55 78, för bokning till Pro-Am eller om ni har andra funderingar.

Peter Berg
Sponsorkommittén RäGK