Avslutning med scramble, bankett och prisutdelning

In 55+

55+ sektionen avslutade säsongen med en tremannascramble och avslutningsbankett.
I samband med den hyllades förutom pristagarna i sista tävlingen även flera pristagare i säsongens olika tävlingar-

Säsongens sista tävling spelades torsdag 30 september.
Den lockade 39 deltagare fördelade i 13 lag, som gick ut på banan i så kallad kanonstart.
Varje deltagare skulle noteras för sex utslag och det blev som förväntat en jämn tävling.
I det segrande laget spelade Elisabeth Piehl, Mats Blom och Johnny Eriksson, som tillsammans noterades för 73 slag, ett bättre än andra- och tredjepristagarna.

I banketten på hotell Lerdalshöjden deltog 32 personer och sedan förrätten, en toast Skagen, inmundigats hyllades alla pristagarna i scramblen av övriga middagsgäster med sektionsordförande Ulf Haak i spetsen.
Tillsammans med Elisabeth Piehl, Lisa Kallur, Lasse Hindriks och Åke Rosengren delade Ulf även ut priser till flera övriga förtjänta.

Duon Mats Friberg och Hans Jax hyllades flitigast.
Mats Friberg vann inte enbart “Order of merit” utan han kan som tidigare rapporterats även titulera sig både singel- och lagmästare i matchspel 2021, det senare ihop med brodern Gunnar.
Även tvåorna i respektive matchspel fick ta emot pris och det var undertecknad samt hans bror Mats.

Hans Jax hyllades som Torsdagsmästare och Champ och Johnny Eriksson fick äran att ta emot pris för att lag Väst än en gång besegrade lag Öst i den prestigefyllda Ryder Cup liknande matchen.
Mats Friberg fick även pris som säsongens Birdiemästare från gul tee och motsvarande pristagare från röd tee blev Göran Waldermark och Eva Hindriks.

Lollo Friberg fick pris som Månadens stjärna i september och avslutningsvis fick skribenten en överraskande och glädjande hyllning för radskrivande.
Tack för det alla.
Håll ut. Håll avstånd. Tvätta händerna ofta.
Väl mött 2022.

Dagens citat: “Putting is a fascinating, aggravating, wonderful, terrible and almost incomprehensible part of the game of golf”.
(Puttning är en fascinerande, förargande, underbar, fruktansvärd och nästan obegriplig del av spelet golf)
Arnold Palmer