Regelutbildning på Rättviks Golfklubb

In Okategoriserade

Regelutbildning på Rättviks Golfklubb

Anmäl dig till något av våra två tillfällen onsdag den 3 april kl. 17.00 eller måndag den 6 maj kl. 17.00 där Thomas Lund går igenom de nya reglerna och öppnar upp för frågor på klubben.

Ingen har väl gått miste om att det inför 2019 sker en hel del förändringar inom reglerna för golfspel. I den största moderniseringen sedan 1952 har 34 regler blivit 24, som är snällare mot den vanliga golfarens slarvfel och har fokus på speltempo.

Genom SGF har vi fått utbildningsmaterial som vi tillsammans kommer gå igenom.

Anmäl dig på ”Min Golf” på golf.se Välj det tillfälle som passar dig. Kursen hålles i klubbens konferenssal på kansliets övervåning, den är kostnadsfri och tar ca 2 timmar.

Vi kan ta emot ca 40 personer/tillfälle. Vid överbokning gäller anmälningsordning.

Mer info om nya golfreglerna hittar du på golf.se/regler eller ladda hem appen Rules of Golf.

Regelfilmer
Det finns 24 filmer med svenskt tal och text som visar några av de viktigaste nyheterna i regler 2019 finns i en spellista på Svenska Golfförbundets YouTube-kanal.

Välkomna att anmäla er!