Planerad öppning inför säsong

In Okategoriserade

Driving rangen öppnar idag 18 april
Driving Rangen öppnar idag torsdag!
Bankkort eller Solokort fungerar som betalning.
Ta med vänner och bekanta och slå lite bollar!
Vi lovar nya mattor och fint väder!

Shopen öppnar 27 april
Nyhetsbrev kommer nästa vecka med fina erbjudanden.

Vill du få en rivstart på säsongen? Kolla in vårt utbud av lektioner och gruppträningar!

Restaurangen öppnar 1 maj
Äntligen vår!

Restaurangen kommer att servera bl. a smörgåsar, glass, fikabröd och lunch, på kvällen erbjuds á la carte.

Meny och kommande evenemang kommer att kommuniceras i restaurangen, golfklubbens hemsida och på restaurangens facebook sida.

Banan planeras att öppna 4 maj efter städdagen
Äntligen börjar våren göra sig påmind! Även om naturens vårtecken låtit vänta på sig, är det snart dags att plocka fram det allra säkraste vårtecknet av dem alla – inte grillen, utan golfklubborna.

Vi är inte riktigt där ännu att vi kan öppna banan, men för att ge en fingervisning om när vi tror att banan kan öppna så skulle vi i de bästa av världar kunna öppna efter städdagen den 4 maj, men om våren låter vänta på sig än mer så kanske det dröjer ytterligare en vecka. Innan vi kan öppna banan så ska all tjäle i marken gått ur, vi ska kunna åka med maskinerna på banan och fått igång vattensystemet och sått greenerna. Efter att det är gjort så kan banan öppnas.

Tänk på att vid minusgrader och frost så är spel inte tillåtet.

Som vi längtar!

Välkommen till en ny golfsäsong och Glad Påsk