OnTee

In Okategoriserade

Enklare bokning & pengar till klubben för din golfresa

Vi på Rättviks GK samarbetar med bokningstjänsten OnTee som är Eurpopas största bokningstjänst för golf. Via OnTee kan du enkelt boka starttid på tusentals banor i Europa, både här på klubben och på många banor på intressanta destinationer som Spanien, Portugal och Italien. Det finns två fördelar om du använder dig av OnTee för att boka golf till höstens golfresa:

1. Det är mycket enklare för dig att boka via OnTee än att kontakta varje klubb Du har alltid bästa pris och generösa bokningsvillkor. Dessutom kan du boka rundan här på klubben lika enkelt i appen eller på siten.
  2. Vi på din hemmaklubb får en ersättning från OnTee för dina bokningar, dels när du skapar en profil och dels när du genomför dina bokningar.

Upplägget är win-win, både för dig och för klubben och vi rekommenderar dig därför att ladda ner appen eller besöka OnTee.com

Skapa din profil idag och gör både dig själv och klubben en tjänst genom att använda OnTee.