Mats Friberg vann igen

In 55+

Säsongens andra deltävling av Torsdagsmästaren för 55+ medlemmarna avgjordes torsdag 27 juni.
Mats Friberg underströk sin storform och vann för andra gången på kort tid en tävling på banan.

44 herrar och fem damer ställde upp till spel.
Uppenbarligen ställde vindbyar och nyblästrade greener till en del besvär för många.
Endast fem spelare lyckades nämligen notera 70 slag eller bättre netto efter 18 hål och av dem fick tätduon sänkta handicap.
Mats Friberg, som strax före midsommar vann Dalagolfens inledande tävling och blev tvåa i poängbogeyn för 55+ medlemmarna tisdag 25 juni, segrade på 68 slag, ett före Hans Björklund.
Att Hans gjorde två birdies, bäst av alla, hjälpte föga när Mats Friberg å sin sida gjorde hela tio par.
Nästa omgång av Torsdagsmästaren spelas 25 juli.

Resultat 27 juni slagspel: 1) Mats Friberg, 68, 2) Hans Björklund, 69, 3) Göran Waldermark, 70, 4) Morgan Emtner, 70, 5) Åke Rosengren, 70, 6) Hans Ollas, 71, 7) Lars Lindquist, 71, 8) Lars Hindriks, 71, 9) Lennart Karlsson 72, 10) Hans Lind, 73.