“Månadens stjärna” vann

In 55+

Efter midsommarfirande och stor ungdomstävling på Rättviks golfbana gick tävlingarna för klubbens 55+ medlemmar vidare med poängbogey tisdag 25 juni.
Leif S Lundin visade att formen håller i sig och vann överlägset.

49 spelare, varav åtta damer, ställde upp till start under förmiddagen.
Det bjöds på något gråmulet väder med en del regnstänk och inga besvärande vindbyar.
Leif S Lundin, som blev “Månadens stjärna” i maj låg på delad andra plats med 19 poäng efter nio hål då Hans Jax hade 20.
Men på de avslutande hålen blev Leif bäst med 22 poäng och han vann med hela fem poäng före en sextett med 36 poäng, som därmed fick skiljas åt med spelhandicap.
Noterbart är att 90-årige Marc Olsson spelade upp sig rejält de avslutande nio hålen då han noterade 21 poäng!

Resultat: 1) Leif S Lundin, 41, 2) Mats Friberg, 36, 3) Anneli Wärme, 36, 4) Ulf Haak, 36, 5) Hans Jax, 36, 6) Mar Olsson, 36, 7) Lennart Lindqvist, 36, 8) Anders Kallur, 35, 9) Tage Blixt, 35, 10) Åke Nalén, 35, 11) Kerstin Nyström, 35.

På bilden ses tätsextetten med fr v Marc Olsson, segraren Leif S Lundin, Hans Jax, Mats Friberg, Anneli Wärme och Ulf Haak.