Dalagolfen 50+ 2021

Då vårens “tävlingsförbud” släpper den 1/6, så startas denna tävling upp direkt. Första deltävlingen spelas på vår hemmabana redan onsdagen den 9/6.

Dalagolfens huvudsyfte är att bedriva golfspel i tävlingsform såväl individuellt som i lagform, och att detta ska leda till ett allmänt främjande av golfspelet, till ett gott kamratskap över klubbgränserna samt medföra friskvård.
Tävlingsverksamheten är upplagd i en kvalificeringsdel (två spelgrupper med avseende på antalet deltagande klubbar i länet), såväl individuellt som i lag (klubb) och avslutas med ett finalspel. I finalen utses årets vinnande klubb, årets individuella spelare (hcp och scratch). Tävlingen spelas med en A- och en B-klass.
Den som vill spela nya golfbanor inom rimligt reseavstånd tillsammans med trevliga människor och under gemytliga tävlingsformer ska delta i Dalagolfens tävlingsverksamhet. Mer information om Dalagolfen, resultat samt aktuella uppdateringar, hittar du på www.dalagolf.se/dgf/index.php/statuter-dalagolfen.

Årets hemmatävling på Rättvik 2021 spelas onsdagen den 9/6. Övriga Dalagolf 50+ tävlingar i vår grupp spelas, 16/6 på Gagnef GK , 7/7 på Snöå GK, 11/8 på Mora GK, 18/8 på Leksands GK, & Dalagolf 50+ finalen 2021 spelas på Snöå GK onsdagen den 8/9.

Vi tycker det är jättekul om vi kan få till ett bra klubbdeltagande från vår sida, då tävlingen ju även omfattar en lagklass mellan klubbarna. Inbjudan till vår egen deltävling finns om Du klickar här.

Du anmäler Dig till respektive tävling som vanligt på Min Golf, under respektive klubbs tävlingsprogram. Blir Du kvalificerad för finalspelet, måste även anmälan göras dit på Min Golf. Resultat & ställning finns på DGF:s hemsida.