Städdagar

På Rättviks Golfklubb hjälps vi åt med städningen ung som gammal, vi städar 18-hålsbanan, runt klubbhusområdet och stugbyn.
Det fina är att vi får en trevlig stund med fika efteråt och samtidigt minskar kostnaderna för vår förening. Dessutom ett alldeles utmärkt sätt att lära känna medlemmarna i föreningen.

Så här fördelas arbetet
Arbetsledare kommer att finnas på plats för att hjälpa till att fördela arbetet. Obs! Ta med krattor/räfsor, handskar och oömma kläder.

Städavgift
Städavgift om 300 kr/år uttages av medlemmar i åldern 13-75 år (åldern räknas det år man fyller) via årsfakturan och återbetalas när medlem gör sin ”städplikt” på någon av de aviserade städdagarna. Det finns tre alternativ att välja på för återbetalning.

1.) 300 kr kontant
2.) 2 stycken greenfeebiljetter till dina vänner till ett värde på 630 kr.
3.) 3 st lunch och 2 st kaffe med tillbehör (kuponger)

Pengarna, biljetterna eller kupongerna återbetalas på plats kontant/biljett/kupong städdagen då man deltagit på minst en av städdagarna och signerat närvarolistan.

Generellt befriade från städavgift
Juniorer som är 12 år och yngre samt seniorer över 75 år
Passiva
Prova på medlem
Skadade hela året med läkarintyg – “ej kunnat spela golf”.

På grund av rådande omständigheter med coronaviruset så kommer vi erbjuda olika alternativ att städa i år.

Alternativ 1

Städdag 25 april med två alternativ starttider:
förmiddag kl. 09-12 alternativt eftermiddag 13-16

Med anledning av nytt förbud mot allmänna sammankomster eller offentliga tillställningar med fler än 50 deltagare så kommer vi ha anmälningsstopp till de båda städtillfällerna vid 50 deltagare och det är anmälningsordning till städdagen som gäller, först till kvarn.

Anmälan till städdagen är obligatoriskt för att vi ska kunna planera arbetsfördelningen. Anmälan göres på “Min Golf”.

Alternativ 2
Om du tillhör någon av riskgrupperna enligt folkhälsomyndigheten eller att det bara känns som ett bättre alternativ i dessa coronatider, finns möjligheten för den som vill att städa på egen hand t o m 24 april.

Kontakta då Magnus Hård af Segerstad 070-652 86 16 eller Andreas Mullborn 072-092 59 99 på banan för att tilldelas arbetsuppgifter.

Städdagar 2020

VeckodagDatumKlockslag
Lördag25 april09-12 alt. 13-6
Onsdag19 augusti18-21

Anmälan till städdagarna är obligatoriskt för att vi ska kunna planera arbetsfördelningen och beställa fika. Anmälan görs senast två dagar innan städdagen via “Min Golf”.