team-rttvik_0

Rättvik Cup 2020, årets interna klubbmatch!

Rättviks Oldboys har under många år spelat en klubbmatch mot Leksands Oldboys, som genomförts enligt Ryder-Cup modell, med greensome, bästboll och singelmatcher. Tyvärr så har Leksand de senaste åren inte fått ihop något lag, så fr o m 2019 så därför spelar vi istället en intern “Ryder Cup” på hemmabanan, vilken kallas Rättvik Cup. Vi delar in oss i ett Rättvik Öst mot ett Rättvik Västlag, där givetvis också våra damer är välkomna. Tänk en linje från vår jv-stn till Furudal. Bor Du öster om denna anmäler Du Dig till Östlaget (Lerdalssidan), & bor Du väster om denna linje, anmäler Du Dig till Västlaget (Vikarbysidan). Intresseanmälan för att vara med finns på tävlingsexpeditionen. Vi strävar givetvis för att så många som möjligt vill vara med, men vi behöver av naturliga skäl bli lika många på varje lag. Vid behov så tar 55+ styrelsen ut lagen efter de anmäldas dagsform. Förhoppningsvis blir detta en kommande tradition! 2020 spelas tävlingen onsdagen den 16/9.

Resultat från tidigare tävlingar visas nedan:

Rättvik Cup 2019 – resultat publiceras inom kort

Ryder Cup 2018 blev inställd.

Resultat från Ryder Cup-matchen 2017 på Rättviks GK.

Resultat från Ryder Cup-matchen 2016 på Leksands GK.

Resultat från Ryder Cup-matchen 2015 på Rättviks GK.

Resultat från Ryder Cup-matchen 2014 på Leksands GK.

Resultat från Ryder Cup-matchen 2013 på Rättviks GK.

Resultat från Ryder Cup-matchen 2012 på Leksands GK.

Resultat från Ryder Cup-matchen 2011 på Rättviks GK.