a-klassens-prispall-dalagolfen-50-2018.

A-klassen prispall, Dalagolfen 50+ 2018

B-klassens 4 bästa sammanlagt, Dalagolfen 50+ 2018

Dalagolfen 50+ 2019

Dalagolfens huvudsyfte är att bedriva golfspel i tävlingsform såväl individuellt som i lagform, och att detta ska leda till ett allmänt främjande av golfspelet, till ett gott kamratskap över klubbgränserna samt medföra friskvård.
Tävlingsverksamheten är upplagd i en kvalificeringsdel (två spelgrupper med avseende på antalet deltagande klubbar i länet), såväl individuellt som i lag (klubb) och avslutas med ett finalspel. I finalen utses årets vinnande klubb, årets individuella spelare (hcp och scratch). Tävlingen spelas med en A- och en B-klass.
Nästkommande års spelgrupper indelas efter innevarande års lagspelsresultat vilket innebär att spelplatserna förändras. Den som vill spela nya golfbanor inom rimligt reseavstånd tillsammans med trevliga människor och under gemytliga tävlingsformer ska delta i Dalagolfens tävlingsverksamhet. Mer information om Dalagolfen, resultat samt aktuella uppdateringar, hittar du på www.dalagolf.se/dgf/index.php/statuter-dalagolfen .

I år spelas vår hemmatävling på Rättvik onsdagen den 19/6. Övriga Dalagolf50+ tävlingar i vår grupp spelas, 12/6 på Gagnef GK, 7/8 på Mora GK, 14+21/8 på Samuelsdals GK & 28/8 på Dalsjö GK. Dalagolf50+ finalen 2019 spelas på Säters GK onsdagen den 11/9.

Läs inbjudan här!

Skicka gärna ett meddelande så återkommer vi så snart vi kan.

Inte läsbart? Byt text captcha txt