Dalagolfen 50+ 2020

Dalagolfens huvudsyfte är att bedriva golfspel i tävlingsform såväl individuellt som i lagform, och att detta ska leda till ett allmänt främjande av golfspelet, till ett gott kamratskap över klubbgränserna samt medföra friskvård.
Tävlingsverksamheten är upplagd i en kvalificeringsdel (två spelgrupper med avseende på antalet deltagande klubbar i länet), såväl individuellt som i lag (klubb) och avslutas med ett finalspel. I finalen utses årets vinnande klubb, årets individuella spelare (hcp och scratch). Tävlingen spelas med en A- och en B-klass.
Den som vill spela nya golfbanor inom rimligt reseavstånd tillsammans med trevliga människor och under gemytliga tävlingsformer ska delta i Dalagolfens tävlingsverksamhet. Mer information om Dalagolfen, resultat samt aktuella uppdateringar, hittar du på www.dalagolf.se/dgf/index.php/statuter-dalagolfen .

I år spelas vår hemmatävling på Rättvik onsdagen den 17/6. Övriga Dalagolf50+ tävlingar i vår grupp spelas, 10/6 på Gagnef GK, 29/7 på Snöå GK, 5/8 på Mora GK, 12+19/8 på Samuelsdals GK, 26/8 på Falun/Borlänge GK & Dalagolf50+ finalen 2020 spelas på Dalsjö GK onsdagen den 9/9.

Du anmäler Dig till respektive tävling som vanligt på Min Golf, under respektive klubbs tävlingsprogram. Blir Du kvalificerad för finalspelet, måste även anmälan göras dit på Min Golf. Resultat & ställning finns på DGF:s hemsida.

Läs inbjudan till vår hemmatävling här – publiceras under våren!