Rune Back bäst på vått gräs

Säsongens första deltävling av Torsdagsmästaren i 55+ sektionen spelades 23 maj.Tävlingen lockade 29 deltagare och ingen lyckades spela bättre än sitt handicap på det våta underlaget.
72 slag netto räckte till vinst för Rune Back från Falun.

Det hade förutspåtts regnväder under torsdagsförmiddagen men det blev inget ordentligt regn utan mera i form av skvättande under cirka en och en halv timme.
Det var dock tillräckligt för att göra underlaget svårspelat, inte minst på greenerna.
Rune Back, med spelhandicap 18, spelade dock bra nästan hela tiden och puttade framförallt mycket bra. Han lyckades göra sex par på de 18 hålen vilket var näst bäst av alla deltagare, endast låghandicaparen Göran Waldermark var bättre.
Rune Back spelade för övrigt i samma boll som slutlige tvåan Rolf Eriksson.
Noteras kan att det totalt endast sköts två birdies.

Resultat: 1) Rune Back, 72 slag, 2 Rolf Eriksson, 73, 3) Lollo Friberg, 73, 4) Göran Waldermark, 74, 5) Åke Mårs, 75, 6) Hans Bloom, 76, 7) Gunnar Friberg, 78, 8) Jan Jonsson, 78, 9) Arne Ohlsson, 79, 10) Lars Grapensson, 79.

Skicka gärna ett meddelande så återkommer vi så snart vi kan.

Inte läsbart? Byt text captcha txt