Händer på klubben

Grundinställningen för golfklubbens verksamhet är att utveckla anläggningen på ett sådant sätt att den blir attraktiv och trivsam för såväl medlemmar som gäster. Den ska dessutom locka nya medlemmar, särskilt ungdomar, att komma och pröva på golf.

För detta behöver man alltid göra nya investeringar och förändringar på olika områden. Dessutom ska investeringarna göras i den takt som ekonomin tillåter.

Under 2018 kommer vi att göra följande investeringar:

Ny toalett vid hål 15110 000 kr
Leasing av 3 nya golfbilar36 000 kr/år
Färdigställa ställplatsen för husbilar40 000 kr
Resultattavla - TV-visning15 000 kr
Bord och stolar i restaurangen40 000 kr
Ny hemsida12 500 kr

Vi kommer även att till säsongen 2018 införa scorekortssystemet On Tag med utskrivna scorekort.

För att ytterligare höja klubbens attraktionsvärde har vi även avtalat med Stefan Dahlin som en ny entreprenör i restaurangen, vilket vi tror kommer att bli ett lyft för klubben.

För övrigt kommer banan att konturklippas på samma sätt som de senaste åren, vilket uppskattats mycket av såväl medlemmar som gäster.

Sen tillkommer det säkert en del annat som vi ser att vi behöver åtgärda när snön försvinner.

För att utveckla föreningen kommer följande grupper att arbeta:

• Projekt 50/50 – jämlikhetsarbete
  • Medlemsgrupp – gruppens uppgift är att se över hur vi får nya medlemmar och även behåller de vi redan har. Mycket jobb krävs här för att stoppa minskning av antalet medlemmar.
  • Verksamhetsplansgrupp – gruppen ska upprätta en verksamhetsplan på kort och lång sikt.
  • Samverkansgrupp – gruppen ska se över hur vi kan samarbeta med andra, t.ex. golfklubbarna runt Siljan.

Skicka gärna ett meddelande så återkommer vi så snart vi kan.

Inte läsbart? Byt text captcha txt