Golfbil

Golfbilarna är tillgängliga för alla golfspelare. Intyg är ej nödvändigt men föraren måste ha giltigt körkort (behörighet B). Alkohol i samband med körning är absolut förbjudet. Vid blöt bana uthyres golfbil endast till de med läkarintyg.

Vi har nyckelfria bilar vilket gör att ni kan boka, betala och starta bilen via en app som heter ”EAGL”. Alternativt boka via receptionen på telefon: 0248-510 30
När ni spelat färdigt parkerar ni och sätter i laddsladden. Om ni bokat via appen stänger ni även av bilen via appen när ni kört färdigt.

Bilhyra/18-hålMedlemGäst
Med läkarintyg120250
Utan läkarintyg250350

Säsongshyra bil
3 000 kr, gäller endast medlem och kräver läkarintyg. Gäller max 50 tillfällen/år, utöver maxutnyttjande kostar bilhyran per tillfälle 60 kr.

Max antal samtidiga bokningar för golfbil är totalt två stycken, i övrigt gäller först till kvarn.