Klubben ska in på topp 3

In Okategoriserade

– Vi siktar på att komma in på topp tre i Dalarna, sa klubbordförande Niclas Björklund, när han gästade säsongens upptaktsträff för klubbens sektion 55+.
Träffen hölls i Sjurbergs bystuga torsdag 11 april och Niclas konstaterade att det var betydligt fler deltagare än på årsmötet.

Sektionsordförande Ulf Haak hälsade nämligen cirka 60 medlemmar välkomna och alla erhöll spelarens upplaga av “Regler för golfspel”, de nya regler som gäller från och med i år.
Efter kaffe/te och smörgås bjöds två timmar givande information om vad som är på gång i klubben och inom sektion 55+.

Klubbens nya krögare Mirre Abel och Pernilla Grevius inledde med att berätta om sina idéer för restaurangen.
De kommer bland annat att servera dagens rätt, en fisk- och en kötträtt, och även ha vegetariskt att bjuda på och “niohålsfikat” blir kvar.
Restaurangen kommer även att vara öppen på kvällar till 23.00 med à la carte meny och det utlovas underhållning och planen är att restaurangen ska drivas året runt.

Banchefen Mats Ljunggren informerade om vad som gjorts på banan under vintern och klargjorde att det är uteslutet med säsongsstart torsdag den 2 maj.
Den kan istället förhoppningsvis ske tisdag 7 maj med sedvanlig “kanonstart”.

Klubbordförande Niclas Björklund berättade att det är stora saker på gång i klubben för att kunna målet att bli rankad topp 3 i Dalarna.
Men exakt vad ville han inte avslöja utan det gör han först i höst.
Han berättade dock att det bildats en förening “Golf runt Siljan” för att utveckla samarbetet mellan klubbarna i bygden ytterligare.

Ulf Haak, Marianne Lundin, Bo Apell, Lars Hindriks och Christer Gellerstam informerade därefter om nyheter, tävlingsverksamhet och en del åtaganden inom 55+ sektionen.
Mer om allt detta finns att läsa på klubbens hemsida i fliken 55+.

Hans Bloom

Klubbordförande Niclas Björklund gästade upptaktsträffen för 55+.
Foto: Ulf Haak