Idre Cup spelades med fantastiska förutsättningar

In 55+

Hela 32 st 55+are åkte den 2-3/8 till Idre, för att för andra året göra upp om Idre Cup.
Med den härligt kuperade fjällbanan i kanonskick och perfekt golfväder fick vi spela två kul rundor poängbogey, där den sammanlagda poängen skapade slutresultatet.
Liksom förra året bodde vi på Pernilla Wibergs hotell, som i år serverade en 3–rättersmiddag med bl a Toast Skagen och Renskav med potatismos och rårörda lingon.
Efter middagen hade Lasse Grapenson förberett en golf- och sportquiz, som laget med Nina Hedlund och Conny Lindqvist vann – TACK Lasse!
Därefter tittade vi på ett bildspel från världens största golfklubb, Mission Hills i Kina, som har 12 mästerskapsbanor samlade på ett område och som jag besökte 2014.
En helt fantastisk anläggning med superproffsig service.
Efter andra dagens spel stod det klart att första dagens suverän Gunnar Friberg, också stod som slutsegrare med 76 poäng.
Stort GRATTIS Gunnar till två jättebra rundor.

Tio-bästalistan blev följande: 1) Gunnar Friberg, 76 poäng, 2) Johnny Eriksson, 74, 3) Olev Trygg 71, 4) Ulf Haak, 70, 5) Lasse Hindriks, 66, 6) Mats Friberg, 65, 7) Lennart Karlsson, 63, 8) Åke Rosengren, 63, 9) Christer Hedlund, 62, 10) Lasse Grapenson, 61.
Den kompletta resultatlistan sitter på vår anslagstavla på klubben.

Touren gav verkligen mersmak och snart väntar ju Fjälltouren i Klövsjö (16-17/8 – Du väl anmält Dig!?!) för våra Oldboys.
Det är kul med golf!!! / Uffe