Het dubbeltävling i Hofors

In 55+

Med hänsyn till att Callaway Cup på tisdagen den 29/6 spelades på hemmabanan blev det ett mindre gäng 55+are som åkte till Hofors för en poängbogey, som denna dag kombinerades med en Bästboll, där bollens/lagets två bästa poäng per hål räknades.
Vi blev 20 st som spelade, då några av oss hade funktionsuppdrag på hemmaklubbens juniortävling.
Det blev en mycket varm dag på banan, då termometern visade på 34 grader vid 10-hålsfikat så det gick åt många liter vatten under rundan för att orka runt.
Banan var i jättefint skick och vi fick dom nydressade greenerna även ”avsopade” efter ett par hål.
Trots värmen presterades det en hel del fina resultat där Leif S Lundin till slut stod som individuell segrare med 38 poäng, följd av undertecknad på 36 och Arne Ohlson på 35. Ytterligare åtta spelare sköt 30 poäng eller mer – bra jobbat!
I Bästbollen vann bollen med Lasse Grapenson, Lars Arwidsson och Kenneth Sjöblom på 78 poäng, följda av Calle Nord, Hans Bolmstam och Hasse Ollas med 76.
Kul med en utflykt till en av våra ”grannbanor”, som vi dessutom har ett fint greenfee-samarbete med.
Nu spelar vi på hemmaplan hela juli, tills det blir dags för Idre Cup.
ULF HAAK

På bilden ses större delen av Hoforsgänget samlade inför rundan.