Henningsons lag 3 vann ProAm

In Okategoriserade

Inför Siljan Open på Rättviks golfbana, 5-6 augusti, spelades på söndagen en ProAm-tävling.
Henningsons lag 3 med Joel Wendin från Gävle GK i spetsen vann på finfina 93 poäng.

Tolv 4-manna lag deltog och de tolv proffsen drog själva scorekorten för de lag de skulle ingå i när tävlingsledaren Benny Nyström under förmiddagen hälsade alla välkomna till spel.
Efter lunch gick alla lag ut till sina respektive starthål och det blev “kanonstart” kl 13.00.
Det spelades poängbogey och de två bästa resultaten per hål i fick räknas i respektive lag.
Det bjöds på kyligt sommarväder under söndagseftermiddagen och efter cirka fyra timmars spel samlades alla vid restaurangen för prisutdelning.
Benny Nyström meddelade att Henningsons lag 3 hade vunnit på 93.
I laget ingick förutom Joel Wendin från Gävle även Mats Andersson, Hans Bull och Roger Larsson.
På andra plats kom Bolmstams lag 3 med 91 poäng, lika många som laget på tredje plats, Henningsons lag 1, men med fler poäng på de sista sex hålen.
De deltagande proffsen hade även en intern tävling och bäst blev hemmaklubbens William Nygård med 65 slag före Anton Hansson, Skaftö GK, 66 slag och trean Joel Wendin, Gävle GK, 66 slag.

På bilden ses tävlingsledaren Benny Nyström dela ut första priset i ProAm-tävlingen till Henningsons lag 3 med Joel Wendin, Mats Andersson, Hans Bull och Roger Larsson.