Hej alla damgolfare i Rättviks Golfklubb!

 In Okategoriserade

Vi motiverades i höstas när många glada och positiva damer kom på den upptaktsträff som vi hade arrangerat. Nu har kommittén träffats på det nya året för att ladda inför kommande säsong.
Vår träff utmynnade bland annat i en Facebook-sida för Rättviks GK:s damer och precis så heter gruppen när ni vill söka den och gå med. Den sidan hoppas vi blir levande och ska vara ett led i att skapa sammanhållning och gemenskap. Den blir vi vad vi gör det till.

För att komma vidare i vår planering inför säsongen och för att styra vårt arbete åt rätt håll så behöver vi få veta vad ni tänker om damgolf och vilka önskningar och behov varje golfande dam har. Vi har skapat en enkät och det är toppenbra om ni tar er en liten stund för att besvara den. Det hjälper oss verkligen i fortsatt planering.
En vårträff och kickoff inför säsongen är planerad till söndagen den 24 april.

Magnus, vår pro, har en inomhus-studio där vintergolf kan spelas via en simulator på valfri bana på storskärm. Är du intresserad, vill pröva på och få en instruktion tillsammans med andra damer om hur det går till?
Hör av er till oss.

Snart ses vi. Våren är snart här…

Länk till enkätundersökningen: ENKÄT DAMGOLF RÄTTVIKS GOLFKLUBB

Lisa Kallur             lisakallur@hotmail.com
Agneta Hansols    agnetahansols@hotmail.com
Elisabet Piehl        elisabet.piehl@gmail.com
Anneli Kjellemar    anneli.warme@hotmail.com


PDFSkriv ut
Senaste nyheter

Start typing and press Enter to search