Golfnyttan i samhället

In Okategoriserade

Varmt välkommen till vår politikerträff om Golfnyttan där syftet är att informera om och diskutera golfsportens och klubbarnas betydelse för friskvård, miljö och turism.

Vi ses på Rättviks GK måndag den 27 maj 2019, kl. 11.30-14.00

Inbjudna är kommunalråden, ordförande och vice ordförande i nämnderna för Fritid & Folkhälsa, Miljö & Hälsoskydd, Byggnadsnämnden, och representant från Dalarnas Golfförbund. Samt tjänstemän i kommunen som berörs.
Press: Lokala tidningar runt Siljan.

PROGRAM:

11.30          Lunch
12.15          Välkomna – Niclas Björklund, ordf. Rättviks GK
12.30          Inledning – Golfen Runt Siljan – Stefan Janson, Svenska Golfförbundet (SGF)
12.40          Golfnyttan: Miljö, friskvård, turism – Johan Kannerberg, SGF “Varför syns så lite av den stora samhällsnytta golfen bidrar med”
13.20          Workshop – så går vi vidare i våra kontakter, hur kan vi samarbeta och skapa win-win-situationer?
13.45          Redovisning och avslutning

Medverkar gör Johan Kannerberg och Stefan Janson från SGF samt ordförande och klubbchefer från klubbarna runt Siljan:

Leksands GK, Mora GK, Rättviks GK, Sollerö GK och Tällbergsbyarnas GK.

Varmt välkommen till Rättviks Golfklubb den 27 maj kl. 11.30.

Meddela din närvaro senast den 22 maj till info@rattviksgk.se (Rubrik vid anmälan Golfnyttan)