Greenfee 2020

Varmt välkommen till Rättviks Golfklubb som gäst! Hos oss tillämpar vi differentierad greenfee dvs ett lägre pris efter kl 14.00. Greenfeeavgiften gäller för hela dag = heldagsgreenfee. Priserna kan variera efter banans kondition och säsong.

Greenfee Ordinarie greenfee Dalagreenfee * 9 hål (gäller efter kl 14.00)
Senior 440 kr 330 kr 270 kr
Junior 265 kr 205kr 165 kr
Golfhäftet **220 kr
Pay & Play *** 540 kr

Fullständig ordinarie prislista klicka här.
Fullständig reducerad prislista klicka här. Tillämpas 1-31 maj samt 28 september-31 oktober.

Golf Runt Siljan-häftet: läs mer här

Greenfeeöverenskommelse (gäller ej vid tävling)
* Dalagreenfee 25 % rabatt, för att kunna erhålla rabatten behöver du vara fullvärdig medlem i en Dalaklubb.

Fullvärdiga medlemmar från Leksands GK, Mora GK, Sollerö GK, Tällbergsbyarnas GK och Furudals Bruks GK spelar för 150 kr alla veckan dagar hela säsongen från kl 13.00.

Fullvärdig medlem från Högbo GK spelar fritt en dag.

Fullvärdig medlem från Gävle GK och Hofors GK spelar för halv greenfee vardagar.

Golfhäftet
** Du har rätt att spela en gång till halv greenfee. Erbjudandet gäller på ordinarie greenfee och kan ej kombineras med andra erbjudanden/rabatter. Kortet är personligt och gäller endast för innehavaren. OBS Gäller inte vecka 27-30.

Tävlingsgreenfee
Tävlingsgreenfee är normalt för gästande spelare 200 kr/spelare, vid nationella- och opentävlingar samt Rättviksveckan kan andra avgifter förekomma.

Pay & Play
*** Gäller för spelare som saknar medlemskap i en golfklubb. För spel krävs minst en spelare i bollen med hcp 36 eller lägre.

Vi tar emot följande greenfeecheckar:
– Svenska Golfförbundets greenfeecheckar
– Svenska Golfkuponger
– More Golf (SGF)
– Golfpresentkortet (SGF)

Golfvagn
Trehjulingar 50 kr

Hund
Det är tillåtet att ta med hunden på banan vid träningsspel (ej tävling), hunden måste vara kopplad.

Reservation för eventuella pris- & datumjusteringar