Greenfee 2022

Varmt välkommen till Rättviks Golfklubb som gäst! Greenfeeavgiften gäller för hela dag = heldagsgreenfee. Priserna varierar efter banans kondition och säsong. Vi använder oss av differentierad greenfee, förmiddag/eftermiddag och hög/lågsäsong, se aktuella priser finns nedan och/eller i ”Min Golf” eller appen ”Min Golf Bokning”

Reducerad greenfee p g a vinterskador på banan, vi använder oss av lågsäsongsgreenfeen tillsvidare.

Greenfee Ordinarie greenfee Dalagreenfee * 9 hål (gäller efter kl 14.00)
Senior 520kr 390 kr 320 kr
Junior 260 kr 195 kr 160 kr
Golfhäftet **260 kr
Pay & Play *** 620 kr

Fullständig ordinarie prislista klicka här.
Fullständig reducerad prislista klicka här. Tillämpas 1 maj – 5 juni samt 3 okober-31 oktober.

Golf Runt Siljan-häftet: läs mer här

Greenfeeöverenskommelse (gäller ej vid tävling)
* Dalagreenfee 25 % rabatt, för att kunna erhålla rabatten behöver du vara fullvärdig medlem i en Dalaklubb.

Fullvärdiga medlemmar från Leksands GK, Mora GK, Tällbergsbyarnas GK och Furudals Bruks GK spelar för 150 kr alla veckans dagar hela säsongen från kl 13.00.

Fullvärdig medlem från Högbo GK spelar för halv greenfee vardagar hela dagen samt efter kl. 14.00 helgdagar.

Fullvärdig medlem från Gävle GK och Hofors GK spelar för halv greenfee vardagar.

Golfhäftet under 2022
** Du har rätt att spela en gång till halv greenfee. Erbjudandet gäller på ordinarie greenfee och kan ej kombineras med andra erbjudanden/rabatter. Kortet är personligt och gäller endast för innehavaren. OBS Gäller endast vardagar och inte vecka 27, 28, 29 och 30.

Tävlingsgreenfee
Tävlingsgreenfee är normalt för gästande spelare 200 kr/spelare, vid nationella- och opentävlingar samt Rättviksveckan kan andra avgifter förekomma.

Pay & Play
*** Gäller för spelare som saknar medlemskap i en golfklubb. För spel krävs minst en spelare i bollen med hcp 36 eller lägre.

Vi tar emot följande greenfeecheckar:
– Svenska Golfförbundets greenfeecheckar
– Svenska Golfkuponger
– More Golf (SGF)
– Golfpresentkortet (SGF)
– Greatdays ( I samarbete med SGF)

Golfvagn
Trehjulingar 50 kr

Hund
Det är tillåtet att ta med hunden på banan vid träningsspel (ej tävling), hunden måste vara kopplad.

Reservation för eventuella pris- & datumjusteringar