Greenfee 2020

Varmt välkommen till Rättviks Golfklubb som gäst! Hos oss tillämpar vi differentierad greenfee dvs ett lägre pris efter kl 14.00. Greenfeeavgiften gäller för hela dag = heldagsgreenfee. Priserna kan variera efter banans kondition och säsong.

Greenfee Ordinarie greenfee Dalagreenfee * 9 hål (gäller efter kl 14.00)
Senior 440 kr 330 kr 270 kr
Junior 265 kr 205kr 165 kr
Golfhäftet **220 kr
Pay & Play *** 540 kr

Fullständig ordinarie prislista klicka här.
Fullständig reducerad prislista klicka här. Tillämpas 1-31 maj samt 28 september-31 oktober.

Golf Runt Siljan-häftet: läs mer här

Greenfeeöverenskommelse (gäller ej vid tävling)
* Dalagreenfee 25 % rabatt, för att kunna erhålla rabatten behöver du vara fullvärdig medlem i en Dalaklubb.

Fullvärdiga medlemmar från Leksands GK, Mora GK, Sollerö GK, Tällbergsbyarnas GK och Furudals Bruks GK spelar för 150 kr alla veckan dagar hela säsongen från kl 13.00. Fr o m 14 september och resten av säsongen gäller 150-lappen hela dagen.

Fullvärdig medlem från Högbo GK spelar fritt en dag.

Fullvärdig medlem från Gävle GK och Hofors GK spelar för halv greenfee vardagar.

Golfhäftet
** Du har rätt att spela en gång till halv greenfee. Erbjudandet gäller på ordinarie greenfee och kan ej kombineras med andra erbjudanden/rabatter. Kortet är personligt och gäller endast för innehavaren. OBS Gäller endast vardagar och inte vecka 27, 28, 29 och 30.

Tävlingsgreenfee
Tävlingsgreenfee är normalt för gästande spelare 200 kr/spelare, vid nationella- och opentävlingar samt Rättviksveckan kan andra avgifter förekomma.

Pay & Play
*** Gäller för spelare som saknar medlemskap i en golfklubb. För spel krävs minst en spelare i bollen med hcp 36 eller lägre.

Vi tar emot följande greenfeecheckar:
– Svenska Golfförbundets greenfeecheckar
– Svenska Golfkuponger
– More Golf (SGF)
– Golfpresentkortet (SGF)

Golfvagn
Trehjulingar 50 kr

Hund
Det är tillåtet att ta med hunden på banan vid träningsspel (ej tävling), hunden måste vara kopplad.

Reservation för eventuella pris- & datumjusteringar