Exklusivt för våra medlemmar!
Kom till RäGk den 19 eller 26 april, mellan 17.30 – 19.00, och träffa Martin Wiknander. Martin är kiropraktor och kommer hjälpa dig att få en bättre sving och detta genom att träna smidighet. Martin ger dig information om vilka muskler och leder som bör vara i god status för att förenkla och förbättra din sving. Han kommer visa enkla & specifika övningar som du själv kan göra med din egen kropp, allt för att öka din smidighet.
Detta är en föreläsning för alla åldrar och kommer hjälpa både hög som låg hcp:are. Tanken är att detta kommer ske utomhus, eftersom vi då kan vara flera deltagare. Och som vi golfare brukar säga, det finns ju inget dåligt väder.
Om du vill maximera din sving, anmäl dig till Peter på peter@rattviksgk.se eller 072-0925999. Anmälan är bindande och kostnaden är 100 kr/person och du swishar vid ankomst. RäGK bjuder på kaffe!
Varmt välkomna
Rättviks Golfklubb