Ett mindre 55+gäng spelade en het runda på Furudals fina bana

In 55+

Då elittävlingen Siljan Open spelades på hemmabanan var vi några 55+are som förpassade tisdagens poängbogey till Furudals kuperade bana.
Den är både jättekul att spela samt i ett fantastiskt fint skick, framförallt m h t de begränsade resurser som klubben förfogar över. En eloge också till deras nya krögare som driver Famous Moose.

Vi blev till slut ”bara” 15 spelare till start, kanske till viss del beroende av att vi hade flera ”stammisar” som funktionärer på Siljan Open. Då vi är lite bortskämda med vår egen parkbana, så upplevde många denna skogsbana som betydligt mer utmanande, vilket också visade sig i resultatlistan. Bara tre spelare över 30 poäng, med Arne Ohlson som trea på just 30, Kjell-Ove Widman tvåa på 32 och vann gjorde undertecknad på 34 poäng.
Fullständig resultatlista finns på vår anslagstavla på klubben.
ULF HAAK

På bilden ses delar av startgänget, fr v Ulf Haak, Lars Hindriks, Hans Johansson, Eva Hindriks, Johnny Norling, Åke Rosengren, Arne Ohlson, Kenneth Bengtsson och Kent Andersson.