Dala Senior Open (DSO) 2022

Även denna tävling planeras att kunna spelas som före pandemin. Håll koll på DGF:s egen hemsida samt denna flik, för kommande besked om spelplatser & speldatum!

Då det de senaste åren ibland varit svårt att få ihop lag för deltagande i DSO-spelet, så har vi tillsammans med klubben kommit överens om en nysatsning på detta lagspel. DSO arrangeras av Dalarnas Golfförbund & är en lagtävling mellan Dalaklubbarna, som i vår grupp i år spelas vid 4 tillfällen. Klasser är 50+ (4 spelare), 60+ & 70+, som har 3 spelare i sina lag. Det är klasserna 60+ & 70+, som nu 55+ sektionen tar ett ansvar för. Mer info om DSO finns på DGF:s hemsida.

Både 60+ laget & 70+ lagets spelare, tas ut av respektive lagkapten inför respektive speldag. Tävlingarna spelas som slagspel scratch, & kanske därför mest intressant för Oldboys med något lägre hcp!?! På de 4 speldagarna som är aktuella, så spelar båda lagen samtidigt på samma bana, vilket medför att exempelvis samåkning kan ordnas på ett praktiskt sätt.

Speldatum & platser för 2022, läggs upp här så snart vi fått dessa.

Lagkapten för 60+ laget är Mats Blom & för 70+ laget Benny Nyström. Dessa herrar kallar således laget inför respektive tävling, & väljer då bland de Oldboys som nu meddelar intresse för att vara med. Därför alla 60+, mejla till Mats på adress blom.m@telia.com, & alla 70+ mejla till Benny på adress nystrom.benny.je@telia.com, Ditt intresse att vara med så snart som möjligt, dock senast den 30/4. Om Du är intresserad, varför inte göra detta direkt, då detta lätt kan tappas bort i mejlflödet!?! Ingenting är heller bindande.

Satsningen (sedan 2019) innebär att klubben & 55+ sektionen delar på greenfeen. Spelarna behöver endast bekosta startavgift och transporten till respektive bana själva, & då högst sannolikt i samåkning med lagkompisarna.

Välkommen med Din anmälan eller ev frågor, till respektive kapten! / 55+ styrelsen

Start typing and press Enter to search