Celebra premiärgäster på ny rastplats

In Nyheter

En dag innan säsongsöppningen lördag 24 april fick Rättviks golfklubb en fin ny rastplatsmöbel för den obligatoriska pausen efter hål 9.
Anläggningen fick två celebra premiärgäster då tvillingsystrarna Jenny och Susanna Kallur rastade där på sin färd till ett uppdrag i fjällvärlden.

Den nya rastplatsen tillkom sedan systrarnas pappa Anders varit i kontakt med upphovsmannen till ett timrat bord med bänkar, Erik Hjort i Vikarbyn.
Anders lanserade idén för klubbstyrelsen om att ett sådant skulle passa bra på rastplatsen mellan hål 9 och hål 10 och den gav klartecken.
Därefter kontaktade Anders sin granne i Vikarbyn, Kristina Hedlund, tillika vd för Bra Hus i Furudal och hon lovade att företaget skulle sponsra det hela.
Sagt och gjort.
Anders Kallur tog därefter hjälp av Mats Blom när de tillsammans färdigställde taket till rastplatsmöbeln.
Och lite senare kom alltså Anders döttrar Jenny och Susanna förbi och tog en lunchpaus på sin färd till fjällvärlden.
HANS BLOOM

Bildtext:
Tvillingsystrarna Susanna och Jenny Kallur blev första gästerna vid nya rastplatsmöbeln efter hål 9.
FOTO: MATS BLOM