Autogiro/delbetalning

I och med att driften övergått till klubbens AB så passar vi på att byta vårt föråldrade administrations­system, vi blir därmed tvungna att byta leverantör för autogiro. Vi kommer fortfarande att kunna erbjuda autogiro men det kräver att du gör en ny ansökan om betalning via autogiro. Det gör du på ”Min Golf”/Inställningar/Betalningar samma ställe som du betalar fakturan, strax under obetalda avgifter på knappen/ikonen ”Ansök om betalning via autogiro” och följ de instruktioner som efterfrågas. Avgiften för autogiro är 15 kronor per delbetalning. Autogirobetalningen delas upp från första betalningstillfället till december under innevarande år. Exempel, årsavgift 4 500 kr + delbetalningsavgift 150 kr, totalt 4 650 kr som delas upp på 10 autogirodragningar mellan mars och december, det blir 465 kr/månad.

Klicka här för autogiroanmälan, medgivande till kontonummer. Skriv ut, fyll i och skick originalet till Rättviks Golfklubb, Hedslundsvägen 15, 795 32 Rättvik eller lämna i receptionen alt. postlådan. Villkor autogiro.

Det finns även ytterligare ett alternativ till delbetalning av årsavgiften. Genom att ansöka om MoreGolf kortet har du möjlighet att dela upp betalningen på 6–12 månader utan ränta, men med en delbetalningsavgift på 29 kronor per månad. Även denna ansökan finner du på ”Min Golf” under fliken ”Betalningar”.

För de som vill delbetala sin årsavgift men känner sig obekväma med ovanstående autogiro­lösningar går det även bra att i överenskommelse med klubbens kansli göra en delbetalningsplan.

Start typing and press Enter to search