Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/c/rattviksgk.se/httpd.www/wp-content/plugins/jupiter-donut/includes/helpers/bfi_thumb.php on line 519 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/5/c/c/rattviksgk.se/httpd.www/wp-content/plugins/jupiter-donut/includes/helpers/bfi_thumb.php on line 520

55+ Årsmöte för 2020 ställs in!

 In 55+

Vår fina bana är nu nästan helt grön igen, efter ett par månader med fina skidspår. Det är mindre än en vecka sedan vi åkte slingan med fasta spår.

Med hänsyn till pandemin och det allmänna samhällsläget så ställer vi in Årsmötet för 2020, då sittande styrelse också är beredda på att jobba även 2021. Om någon av Er har några frågor, så är ni välkomna att mejla styrelsen. Verksamhetsberättelse & Kassarapport för 2020 finns under dess flik på hemsidan.

Vi får återkomma om vi kan genomföra något Uppstartsmöte, men säsongspremiären är preliminärt planerad till den tisdagen den 27/4. Vårens väder styr ju detta. Årets Tävlingsprogram finns nu både på vår flik på hemsidan, samt sitter på anslagstavlan utanför Tävlingsexpeditionen.

Dessutom kommer inom kort ett 55+ nyhetsmejl, med det mesta som rör kommande säsong. Vi uppdaterar också givetvis våra hemsideflikar, så snart vi har någon ny info att förmedla.

Ha fina vårveckor & var rädda om Er! / 55+styrelsen

PDFSkriv ut
Senaste nyheter

Start typing and press Enter to search