Äntligen får vi tävla igen!!!

In 55+

M h t att SGF nu släpper på sitt ”tävlingsförbud” fr o m den 1:a juni, så kan vi tävla ”som vanligt igen”. Detta innebär att vi startar upp vår tävlingssäsong med vår Partävling tisdagen den 1/6. Du anmäler Dig till denna, samt i princip alla våra övriga tävlingar & arrangemang på Min Golf. Paren lottas ihop & vi spelar då Bästboll poängbogey, d v s parets/lagets bästa individuella resultat per hål, räknas som lagpoäng.

Fr o m den 1/6 så startar då också alla våra tävlingsmoment upp, & alla våra ”protokoll” kommer att finnas uppsatta på våra anslagstavlor som vanligt. Glöm inte att fylla i dessa protokoll vid respektive speltillfälle, så vi hela tiden har en aktuell uppföljning av respektive tävlingsmoment. All detaljinfo om dessa, finns under respektive 55+flik på hemsidan. Om något är oklart, så hör Du givetvis av Dig.

Redan dagen därpå, onsdagen den 2/6 spelar vi Rättvik Cup (väst mot öst), med första start kl 12.00. Hoppas att vi blir 2 fulla lag, så vi får en rejäl ”ryder cup-match”. Anmälan på Min Golf, & lagen med utspelstider mejlas ut till alla deltagare, så snart vi är klara med lagindelning & spelformerna.

M h t att pandemin ännu inte är över, så har vi som förra året speciella rutiner för betalning, scorekort & prisutdelning. Handsprit finns på plats & vi håller de avstånd som fortfarande gäller. Vi följer också de lokala speciella regler som klubben har, m h t aktuell samhällssituation.

Välkommen & Lycka till med tävlingssäsongen! / 55+styrelsen