Äntligen får vi tävla igen!

In 55+, Nyheter

Som säkert de flesta av Er vet, så får vi fr o m den 1/7 tävla igen, & säsongen går då in i lite mer normala gängor. Pandemin är ju tyvärr inte över än, så vi får hjälpas åt med bl a avstånden & handhygienen. Vi har i detta avseende skrivit ner de rutiner som nu gäller, & som finns att läsa såväl i infomejl som på våra anslagstavlor. Klubben har dessutom Tillfälliga Lokala Regler att följa.

Ett nytt 55+ mejl är på väg till våra medlemmar, & våra hemsideflikar uppdateras allt eftersom vi har all detaljinfo på plats. Målet är att denna info finns ute, före vår första 55+ tävling torsdagen den 2/7. Våra juli-tävlingar ligger nu öppna på Min Golf för anmälan & tävlingsprogrammet för resten av säsongen gäller som planerat. Dock är det ännu inte helt klart vad gäller Dalagolfen 50+ samt DSO. Så läs våra mejl & kolla regelbundet våra hemsideflikar, så Du håller Dig uppdaterad.

Väl mött på banan & var rädda om Er! / 55+styrelsen