Andra tävlingen i Kôllslaget avgjord

In 55+, Okategoriserade

Andra tävlingen i Kôllslaget spelades nyligen på Leksands GK.
Uppslutningen från hemmaklubben var den här gången betydligt bättre än vid premiären i Rättvik i juni och totalt deltog 32 kvinnor fördelade i åtta lag.

Kôllslaget är ett samarbete som inletts i år mellan de båda klubbarna och vid de båda träffarna har det spelats “Rumble i valstakt” där alla i laget spelar poängbogey.
Vid premiären i Rättvik den 5 juni deltog endast tre kvinnor från Leksand GK men på hemmabanan kunde deltagarna delas in i åtta lag med två spelare från vardera klubb i varje lag.
– Vi hade en härlig dag på en toppenfin bana och med många härliga skratt och fina möten, berättar Lisa Kallur.
I det segrande laget (bilden) spelade Susan Laggar och Berit Lindh från RGK ihop med Margareta Andrén-Åkerblom och Ann-Kristin Rehnstrand från LGK och de fick ihop 70 poäng.