55+ säsongsavslutning i svalt härligt höstväder!

In 55+, Nyheter

Årets officiella 55+ tävlingssäsong avrundades under torsdagen den 3/10 med en Scrambletävling. 11 lag med 4 deltagare var, spelade ut 13.00 med kanonstart, & fick en fin runda i det klara höstvädret. Trots detta visade sig banan inte så lättspelad, då de flesta resultaten slutade på över par.

Då lagen hade i princip nästan samma sammanlagda spel-hcp, så spelade vi scratch, & vann gjorde laget med Carina Perjons-Lundberg, Hans Ollas, Hans Lindh & Bo Andersson på 69 slag. Tvåa med 71 slag kom laget med Tage Blixt, Lars Hindriks, Åke Pettersson & Lars Landstedt. Grattis & bra spelat!

Liksom förra året så avslutades dagen värdigt, med en jättetrevlig bankett på Hotel Lerdalshöjden. Vi serverades en jättegod 3-rättersmiddag, & avslutade kvällen med prisutdelning för årets tävlingsmoment enligt följande:

Matchspel lag: segrare lag Mats & Gunnar Friberg, tvåa kom lag Torbjörn Hellén & Bo Andersson.
Matchspel singel: segrare Ulf Haak, med Kenneth Sjöblom som tvåa.
BirdieChamp: Åke Rosengren
Månadens Stjärna september: Ulf Haak
Torsdagsmästare: Mats Friberg
55+Champ: Johnny Eriksson

Nu väntar vår s k Spontangolf under oktober månad, d v s vi samlas under tisdagar & torsdagarna vid 9.30, för att lotta bollarna & spela ut vid 10 ca (m h t ev frost). Kom med fördel i god tid!

Under vintermånaderna november till mars, så har vi Studiotouren som rullar månadsvis. Mer info om denna kommer per mejl, men i huvudsak så spelas denna med ett speltillfälle (3 tim) per vecka/person.

55+ Årsmöte genomförs i år torsdagen den 5/12, & även till detta kommer mer info per mejl.

Tack alla 55+are för en jättefin säsong & vi längtar redan till våren!