Dala Senior Open (DSO) för RäGK 55+ 2019

 In Okategoriserade

Då det de senaste åren ibland varit svårt att få ihop lag för deltagande i DSO-spelet, så har vi tillsammans med klubben kommit överens om en nysatsning på detta lagspel. DSO arrangeras av Dalarnas Golfförbund & är en lagtävling mellan Dalaklubbarna, som i vår grupp i år spelas vid 4 tillfällen. Klasser är 50+ (4 spelare), 60+ & 70+, som har 3 spelare i sina lag. Det är klasserna 60+ & 70+, som nu 55+ sektionen tar ett ansvar för. Mer info om DSO finns på DGF:s hemsida.

Både 60+ laget & 70+ lagets spelare, tas ut av respektive lagkapten inför respektive speldag. Tävlingarna spelas som slagspel scratch, & kanske därför mest intressant för Oldboys med något lägre hcp!?! På de 4 speldagarna som är aktuella, så spelar båda lagen samtidigt på samma bana, vilket medför att exempelvis samåkning kan ordnas på ett praktiskt sätt.

Speldatumen 2019, är 30/5 kl 12.00 på Hagge, 28/6 kl 12.00 på Dalsjö, 15/8 kl 13.00 på hemmabanan & 12/9 kl 13.00 på Samuelsdal. Lagkapten för 60+ laget är Mats Blom & för 70+ laget Benny Nyström. Dessa herrar kallar således laget inför respektive tävling, & väljer då bland de Oldboys som nu meddelar intresse för att vara med. Därför alla 60+, mejla till Mats på adress blom.m@telia.com, & alla 70+ mejla till Benny på adress nystrom.benny.je@telia.com, Ditt intresse att vara med så snart som möjligt, dock senast den 31/3. Om Du är intresserad, varför inte göra detta direkt, då detta lätt kan tappas bort i mejlflödet!?! Ingenting är heller bindande.

Vår nya satsning innebär att klubben & 55+ sektionen delar på greenfee & startavgifterna, så spelarna behöver bara bekosta transporten till respektive bana själva, & då högst sannolikt i samåkning med lagkompisarna.

Uppdaterad info om detta delges också på vår Uppstartsträff den 11/4!

Välkommen med Din anmälan eller ev frågor, till respektive kapten! / 55+ styrelsen

PDFSkriv ut
Senaste nyheter
Kontakta oss

Skicka gärna ett meddelande så återkommer vi så snart vi kan.

Inte läsbart? Byt text captcha txt

Start typing and press Enter to search