Nya 55+ styrelsen inbjuder till uppstartsträff

In Okategoriserade

Nya 55+ styrelsen inbjuder till uppstartsträff den 11/4 2019 kl 17.00

Det känns extra kul att få bjuda in Er alla i vår nya sektion till detta Uppstartsmöte, & vi hoppas på att de flesta utav Er kommer.

Vi i 55+ styrelsen har planerat kommande säsong, & kommer under detta möte (plats meddelas senare mht antal delt) att berätta om de nyheter vi har, samt allt annat som rör vår gedigna seniorverksamhet.

Givetvis allt kring veckogolftävlingarna, måndagsspel för Damerna, Matchspel, Birdieligan, Månadens Stjärna, Torsdagsmästaren, 55+ Champ, Ryder Cup mot Leksand, Mannerheim Cup, Fjälltouren i Klövsjö, spel på andra banor, specialtävlingar samt Dalagolfen 50+.

M h t att vi nu har digitaliserad scoreboard, så förenklar detta rutinerna runt funktionärskapet vid våra större tävlingar, & vi är ju nu dessutom fler som delar på detta arbete, liksom andra åtaganden vi har.

Vi ser också fram emot våra nya krögare Mirre Abel & Pernilla Grevius satsning, som dom kort kommer att berätta om. Klubbens ordförande Niclas Björklund skall försöka komma loss, för att berätta om klubbens aktuella planer, framför allt vad gäller banan & årets åtgärder.

Det är viktigt att alla som avser att delta i vår verksamhet kommer på upptakten, så att alla har samma förutsättningar om vad som gäller! M h t att vi nu är så många & att alla skall få plats, så anmäler Du Dig till mötet på Golf.se (som en vanlig tävling) under rubriken Uppstartsträff 55+, senast den 31/3. Efter detta datum måste Du ringa någon av oss.

I vanlig ordning bjuds det på kaffe med tilltugg. De 75 första som anmäler sig får dessutom också en ny regelbok vid träffen.

Besök också med fördel klubbens nya hemsida www.rattviksgk.se kontinuerligt och klicka på 55+, där vi uppdaterar så ofta vi hinner med.

Välkomna! / 55+ styrelsen