Superlyckad Gävleresa!

I måndags den 27:e augusti så samlades 13 Damer & 23 st förväntansfulla Oldboys på klubben, för busstransport till Gävle GK & spel på finfina Avan-banan. Lennart Karlsson rattade förtjänstfullt den fulla bussen med ett gäng golfspelare som trivdes med såväl klubbens initiativ som med varandra.

Vädret var med oss hela dagen & vi spelade 9 st 4-bollar/lag i ProAm-format, d v s de två bästa resultaten (poängbogey) på varje hål räknades samman till en totalscore för hela rundan. Dessutom hade Magnus satt upp två individuella priser till bästa Dam & Herre. Det spelades en del riktigt bra golf på några händer, trots att banan var ny för de flesta av oss & ganska svårspelad.

Lagtävlingen vanns av bollen med Bibbi Andersson, Lisa Kallur, Hasse Johansson & Per Göstas, på 87 poäng.

Individuellt jordskredsvann Lisa Kallur Damklassen med 40 poäng & av Herrarna lyckades Lelle Karlsson bäst som spelade på sitt hcp, d v s 36 poäng. 13 av 36 startande hade 30 poäng eller bättre – bra jobbat!

Efter tävlingen bjöds vi på välbehövlig lunch i deras fina restaurang, & ett helhetsintryck är onekligen att Gävle GK är en mycket välskött klubb. Vi kommer gärna tillbaka nästa höst, även om en del röster i bussen på hemresan höjdes, för att kanske besöka Idre kommande år. Vi hoppas i alla fall på många repriser.

Tack Magnus för att roddade ihop en så bra & prisvärd klubbresa!