Rättviksveckan dag 2

Andra dagen av Rättviksveckan lider mot sitt slut och vi kan med det kora vinnarna i respektive klass. Totalt 101 spelare, uppdelade i tre klasser, trotsade det allt annat än värmande vädret.

I A-klassens slagtävling segrade Rättviksspelaren Stefan Pherson som gick de 18 hålen ett slag under par.

I B- och C-klasserna spelades poängbogey. Vinnare där blev till slut Kent Wikars från Säters Golfklubb och Egon Utegård från Troxhammar Golfklubb vilka fick ihop 39 respektive 43 poäng. Stort grattis till er!

Bilden visar segraren i A-klassen, klubbens egen Stefan Pherson.

Vi vill även passa på att påminna om att det fortfarande finns startplatser kvar under veckan.

I övrigt tackar vi samtliga medverkande för i dag ser med tillförsikt fram mot morgondagens drabbning då partävling återigen står på schemat, men denna gång på formen foursome.