Rättviksveckan 2017

Varmt välkommen till Rättviksveckan 3-9 september 2017

Rättviksveckan spelas som alltid, vecka 36, i år med start söndag den 3 september. Tävlings­programmet varvas som vanligt med par- kontra singeltävlingar och påbörjas med en 2-manna scramble AB-Klass. Hela programmet ser du nedan eller på klubbens hemsida http://www.rattviksgk.se/r%C3%A4ttviksveckan.

Anmälningarna rullar in för fullt, se till att anmäla dig i god tid!

Exakt tävlingshandicap
Rättviks Golfklubb tillämpar regelverket med EGA Exakt Tävlingshandicap (ETH).

Som grund för en korrekt och rättvis granskning av hans/hennes exakta handicap, måste varje spelare lämna in minst fyra (4) handicapronder under en period mellan två på varandra följande årliga handicaprevisioner. Sådana exakta handicap anges som EGA Exakt Tävlingshandicap. I samtliga tävlingar krävs att alla spelare har ETH.

Det finns möjlighet att delta i klubbens tävlingar utan EGA Exakt Tävlingshandicap men då utan tävlan om prisbordet.

Massage
Carina Domar Lilljha kommer att erbjuda massage för onda ryggar och trötta kroppar onsdag och fredag under Rättviksveckan . För att få en massagetid skriver du upp dig på listan som finns placerad nedanför trappen till övervåningen på receptionen/shopen.

Varmt välkommen till årets höjdpunkt!