Nyhetsbrev - april 2017/2

Majbrasa!

Då vi i år har massor av ris att bränna tänker vi passa på att ha en majbrasa på Golfklubben. Trevligt att ha lite enkel social gemenskap. Restaurangen kommer att ha öppet och det blir bl.a. korvgrillning och allsång!
Vi tänder brasan kl. 20.00. Vill du vara med så anmäler Du dig på SMS till 073-0378484, senast 28/4, så vi vet hur mycket korv vi ska grilla!

Välkomna!

Påminnelse

Receptionist/shopbiträde sökes!

Rättviks Golfklubb söker sommarpersonal juni – början av september.  Tjänsten är en timanställning på ca 30-40 timmar/vecka. Endast sökande med golfkunskap. Lön enligt kollektivavtal.

Ansökan inkl. CV och kort personligt brev skickas till info@rattviksgk.se , eventuella frågor besvaras av Magnus Eriksson på telefon 0248-510 29 alt. 073-222 09 29 mån-tors kl 09-15.

Gruppträning för hcp 25-54!

Vi vet att du har roligare på golfbanan om du märker att du utvecklas och blir bättre. Hur utvecklas man då och blir bättre? Jo, genom att träna på spelets olika delar. Hur gör man det roligt att träna då undrar ni? Jo, genom att träna tillsammans med andra som också vill förkovra sig och är på ungefär samma nivå. Man lär känna varandra, får en gemenskap, kan spela med varandra, ta en fika och mycket annat.
Detta är anledningen till att vi i Rättviks golfklubb vill satsa extra på träning under den kommande säsongen. Speciellt satsar vi på dig som har hcp 25-54. Vi vill ge dig möjlighet till gruppträning och startar med 3 tillfällen under våren. Vi kör 3 söndagar kl. 15-16.30 med start 14 maj. Kostnaden för detta blir endast 300 kr / person.

Anmälan med namn och mobilnummer till info@rattviksgk.se eller 0248-510 30, senast 7 maj!

Veckans träningsuppgift!

Nu har du chansen att utveckla din golf under hela säsongen. Du kommer att få förslag på vad och hur du kan träna olika delar av spelet, ensam eller med dina kompisar.
Ny träningsuppgift kommer att anslås på klubbens anslagstavla varje vecka.

Pubgolfen 2017

Torsdagar kl. 18.00 inbjuder vi till en enkel (och rolig) golfupplevelse. Du anmäler dig senast dagen innan kl.15.00. Vi spelar 9 hål med shotgun start och umgås lite före och efteråt. Tävlingsform varierar, men blir oftast lottade par- eller lagtävlingar. Startavgift 20 kr allt går till priser. Alla kan vara med oavsett hcp.
Välkomna!

Nya medlemmar

Det är viktigt för oss att få nya medlemmar till klubben för att kunna hålla en relativt låg avgift och ändå presentera en välskött bana. Här kan vi alla hjälpas åt genom att ta med våra kompisar till Golfklubben och visa hur det går till att spela golf.
Vi tar med dem ut på banan för att få provspela på riktigt!

Faddersystem

För att på ett bra sätt kunna inskola nybörjare i golfspelet behöver vi som redan är frälsta hjälpa de nya. Genom att du ställer upp som fadder för nybörjare kan du göra en viktig insats. Om du är nybörjare och inte har kompisar som spelar kan det vara svårt att få någon att spela tillsammans med. Anmäl dig som fadder till kansliet info@rattviksgk.se eller 0248-51030!

Bakslaget 2017

Snart dags att anmäla sig till Bakslaget 2017. Tävlingen går av stapeln 17-18 juni. Första anmälningsdag 2 maj. Som vanligt först till kvarn gäller.

Välkomna