Lars Lindquist blåste till vinst

RÄTTVIK
Det blåste frisk västlig vind när 39 oldboys och sex damer, alla 55+, deltog i den poängbogey som spelades tisdag 19 juni för medlemmar i Rättviks golfklubb.
Vinden gjorde det svårspelat och ingen spelare lyckades sänka sin handicap.
Däremot blev det en rätt jämn kamp på tio i topp lista.
Lars Lindquist bemästrade vindbyarna bäst och blev ensam om att klara av de 18 hålen på sin handicap och vann därmed på fina 36 poäng efter att även ha blivit bäst i den prestigefyllda ”birdieligan” med två noteringar i den.

Resultat: 1) Lars Lindquist, 36 poäng, 2) Ulf Haak, 35, 3) Gunnar Friberg, 35, 4) Rolf Nilsson, 34, 5) Christer Gellerstam, 34, 6) Hans Lindh, 33, 7) Mats Friberg, 32, 8) Arne Ohlson, 32, 9) Johnny Eriksson, 32, 10) Mats Blom, 32.

Tisdagens vinnare i blåsten blev Lars Lindquist här omgiven av tvåan Ulf Haak tv och trean Gunnar Friberg.