Rättviks golfklubb

Nyheter

Nu har Rättviks Golfklubb tecknat avtal med ny krögare för 2018. Vi hälsar Stefan Dahlin välkommen och hoppas att vi ska trivas med varandra.

Här kommer Stefans välkomsthälsning:

Norska Golfförbundet har lanserat 11 korta webb-föreläsningar från Grundkurs i Greenkeeping på webben, av Agnar Kvalbeien, känd forskare och lärare. Samtliga föreläsningar är producerade av Norwegian greenkeeper Association och mycker av innehållet är baserat på forskningsresultat från STERF:s projekt. Det finns också möjlighet att få engelsk undertext.

Banan stängd för i år. Vi tackar alla medlemmar och gäster för 2017 års säsong.

Receptionen och shopen har stängt, öppnar åter 15 januari 2018 kl 09.00.

Hälsningar Rättviks Golfklubb

Så värderas svenska golfbanor!

Har du någon gång undrat varför det är olika spelhandicap på golfbanorna och vilka faktorer som påverkar svårhetsgraden? Här är svaret på hur banvärdering går till i Sverige och hur sloptabellerna räknas ut.