Kansliet informerar

Under helgen som var spelades för 32a gången i ordningen 100-hålstävlingen Bakslaget på Rättviks Golfbana. När sista bollen spelat sitt hundrade hål kan vi konstatera att ledarparet från dag ett höll hela vägen in i mål. Vinnare av Bakslaget 2017 är Joacim Lindquist och Mikael Runsvik från Samuelsdals GK med imponerande 201 poäng. Stort grattis till er!
Sex poäng bakom, på 195 poäng, kom rättvikarna Hans Bloom och Mats Blom på en hedersam andraplats. Även tredjeplatsen kneps av rättvikare, Jon Dahlström och Oscar Hård af Segerstad avslutade tävlingen övertygande och kom till slut upp i 193 poäng.
Rättviks golfklubb vill därmed tacka samtliga medverkande och funktionärer för en trevlig helg och hoppas på att få se många av er nästa år igen!

Nu står en ny vecka för dörren, vilket i vanlig ordning medför en hel del spännande aktiviteter på Rättviks Golfklubb. Förutom de veckovis återkommande klubbtävlingarna för damer och oldboys återfinner vi i veckans schema även NordicBet 6+6+6 25/6. En tävling uppdelad i tre ronder där dagen inleds med 6 hål på formatet fyrboll. I rond två spelas återigen 6 hål men nu som en greensome. Tävlingen avslutas sedan med en 6-håls foursome och de bäst placerade kan efter detta se fram mot ett gediget prisbord. Anmälan är öppen för alla fram till och med 12.00 23/6.

Kansliet och golfshopen håller som vanligt öppet 08-16 måndag till torsdag. På midsommarafton stänger vi vid 14.00 och har sedan under helgen återigen ordinarie öppettider, 08-15.

Välkomna till Rättviks Golfbana vecka 25!