Hans Lundin vann hård kamp om segern

Första start var som vanligt under tisdagar denna stekheta juli kl 07:30 och nästan två och en halv timme senare startade de sista, däribland föregående tävling suveräne vinnare Mats Friberg. Han spelade med sänkt handicap lika bra som vanligt och hade en hård kamp om segern med Hans Lundin, som spelade i samma boll.

Men trots att Mats sköt en "fågel", birdie och ett slag under par på sista hålet, räckte det inte. Han sköt ett över par på 18:e hålet vilket räckte för att ta hem vinsten med en poäng tillgodo på Mats Friberg, oldboyskommiéns ordförande Ulf Haak och Hans Johansson. Hans ledde med bred marginal när tre hål återstod att spela med knåpade endast ihop tre poäng på de avlutande tre hålen jämfört med Hana Lundins sju och Mats Fribergs åtta.

Lite tröst för Hans var dock att han var ensam i det stora startfältet om att skjuta två "fåglar" och dessutom var ytterst nära att skjuta en eagle, två slag under ett håls idealresultat, när han från långt håll slog bollen direkt i koppen med fick se bollen studsa upp! Av de startande var sju damer. Två av dem placerade sig på prisplats på Tio i topp-listan.

Resultat:

1)Hans Lundin 39 poäng, 2) Mats Friberg, 38, 3) Ulf Haak, 38, 4) Hans Johansson, 38, 5)Johnny Eriksson, 36, 6)Berit Lindh, 36, 7)Elisabeth Piehl, 36, 8) Åke Mårs, 35, 9) Jan-Åke Ekberg, 35, 10) Lars Hindriks, 35.